notícies notícies

BASES V CONCURS DE CARTELLS DE "Pego també tapeja"

  1. Participants. Podran participar els residents a l’estat espanyol, majors d’edat.
  2. Tema. Gastronomia i turisme de la localitat de Pego.
  3. Tècnica. La tècnica serà exclusivament digital.
  4. Obres. Seran inèdites, no havent estat presentades en cap tipus de certamen o concurs amb anterioritat. El plagi d’altres cartells o la utilització d’imatges, fotografies o components del cartell sense permís de l’autor, queden totalment prohibits. Si l’organització se n’adona d’aquest fet, el cartell serà eliminat del concurs i si l’organització no s’adonés d’aquest fet i hi haguera qualsevol problema posterior, la legalitat corresponent recaurà sobre els creadors dels cartells i mai sobre els organitzadors. S’admetrà només una obra per autor.
  5. Format. Els cartells hauran d’atendre les següents característiques: Les imatges seran en color. El format dels arxius serà JPEG o PNG, i una resolució mínima de 300 ppp. Pes màxim 3 MB. Disseny vertical. Tots els textos es deuran llegir clarament i estaran redactats en valencià i sense faltes ortogràfiques. El cartell necessàriament contindrà:
    • Textos: VI FIRA DE LA TAPA “PEGO TAMBÉ TAPEJA” 17, 18 i 19 de maig de 2019 #firatapapego2019
    • Imatges: els logotips de l’Ajuntament, CREAMA i Costa Blanca estaran disponibles en: el següent enllaç. Els logotips anteriors seran susceptibles de possibles canvis.
  6. Enviament del cartell. Les obres s’enviaran per correu electrònic a l’Agència de Desenvolupament Local de Pego (CREAMA Pego - email: adl-pego@creama.org) fins el dia 5 d’abril a les 14 hores. Els participants faran constar les dades de l’autor (nom i cognoms, DNI i telèfon de contacte). No s’acceptaran cartells fora del termini establert.
  7. Mecanisme per triar el guanyador. El dia 5 d’abril a les 15 hores tots els cartells rebuts es pujaran a un àlbum creat a la pàgina de facebook “CREAMA PEGO” (https://www.facebook.com/pegocreama/) amb el nom “V Concurs de cartells Pego també tapeja”. No es farà públic el nom de l’autor de cada cartell fins a que s’acabe el termini de votacions. Qualsevol persona podrà votar el seu cartell favorit amb un “M’agrada”.
  8. Termini de votacions. La data límit de votació dels cartells serà fins el dilluns 15 d’abril a les 14 h. Exclusivament es farà un recompte de votacions en aquest àlbum, no computant en els murs d’altres pàgines. El premi podrà quedar desert per decisió del jurat si cap de les obres reunirà la suficient qualitat per guanyar el premi. La decisió del jurat serà inapel·lable.
  9. Jurat. El jurat estarà compost per una representant de la regidoria de turisme de Pego, una representant de la regidoria de CREAMA, i la regidora de turisme, comerç i CREAMA de l’Ajuntament de Pego.
  10. Premi. L’autor/a del cartell guanyador serà premiat/da amb un tiquet regal d’una tapa + beguda de cada un dels restaurants participants a la fira de la tapa per consumir entre els dies 17, 18 i 19 de maig de 2019 al recinte de la fira.
  11. La persona premiada autoritza a l’organització i patrocinadors la reproducció de l’obra premiada amb la finalitat de fer publicitat relacionada amb la fira de la tapa de Pego. Queda totalment prohibit reproduir el cartell en qualsevol format amb fins lucratius (productes promocionals amb preu públic…). Els participants es faran responsables per complet de l’autoria de les obres i en conseqüència que no hi haja drets de tercers i també de tota reclamació per drets d’imatge.
  12. Lliurament del premi. El jurat es posarà en contacte amb l’autor/a premiat/da per a acordar l’entrega del premi i les condicions d’aquest. El lliurament del premi es farà a la taquilla del recinte de la VI Fira de la Tapa de Pego.
  13. L’autor/a premiat/da cedirà a l’Ajuntament de Pego la plena propietat sobre el cartell guanyador, així com els drets d’explotació sobre l’obra; distribució, reproducció, transformació i qualsevol altres en relació amb els elements que composen el cartell o qualsevol altra forma d’explotació, renunciant per tant l’autor/a a reclamació alguna.
  14. Qualsevol circumstància no prevista en aquestes bases serà resolta definitivament pel jurat.
  15. Organitzen les regidories de Promoció Econòmica i CREAMA de l’Ajuntament de Pego.
  16. Per a més informació cridar a CREAMA PEGO. Tel: 965571255
  17. Aquest concurs no està patrocinat, avalat, administrat ni associat de cap manera a Facebook. En participar acceptes que són les regidories de Promoció Econòmica i CREAMA de l’Ajuntament de Pego qui gestionen aquest concurs i Facebook no té cap responsabilitat en ell.
  18. La participació en aquest concurs implica l’acceptació de totes i cadascuna de les presents bases, així com de la interpretació que de les mateixes pogueren realitzar els organitzadors i la seua resolució.

Pego, 20 de març de 2019