noticies noticies

Pego fomenta les compres pel Dia del Pare amb el sorteig de viatges a Formentera

L’Ajuntament de Pego, l’Associació de Comerciants i Professionals de Pego i el Creama han presentat la segona campanya Feliç Dia del Pare, després de l’èxit de la primera edició de l’any passat. L’objectiu de la campanya, que acabarà el dia 18 de març, és incentivar les compres del Dia del Pare en el comerç local, però apostant pel consum responsable i la sostenibilitat.

En esta segona edició, la campanya presenta algunes novetats importants. D’una banda, enguany hi haurà premis per a aquells que compren en els comerços membres de l’associació: es sortejaran dos viatges a Formentera, d’anada i tornada el mateix dia, per a dues persones cadascun. El premi ha sigut possible gràcies a la col·laboració de la Fundació Baleària. El regidor de Foment Econòmic, Ricardo Sendra, ha agraït la col·laboració de la fundació en diverses iniciatives de l’Ajuntament de Pego, com en la recent Ruta de la Tapa.

D’esquerra a dreta: el regidor de Foment Econòmic, Ricardo Sendra; l’ADL del Creama de Pego, Alícia Carbonell; el president dels comerciants de Pego, Jacob González; i Laura Serna, del Creama Pego.

D’altra banda, aquells que compren en els comerços associats a partir de hui -dijous 5 de març- obtindran una o diverses paperetes de participació en el sorteig, segons la quantitat que s’hagen gastat. La novetat és que les paperetes estan fetes amb paper reciclat certificat. Es tracta segons ha explicat Sendra d’una mesura que forma part de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible que guiarà les actuacions de la Regidoria de Comerç.

Per la seua banda, Alícia Carbonell, del Creama Pego, ha remarcat l’èxit que ja va tindre la primera edició l’any 2019, el que sens dubte és un esperó per donar continuïtat a campanyes com esta, que contribueixen a mantindre i desenvolupar el comerç de proximitat.

Els establiments participants en la campanya són reconeixibles perquè tenen el segell distintiu de l’associació i per tindre un lloc visible en el cartell de la campanya.

El president dels comerciants, Jacob González, ha explicat que l’associació, que compta amb 50 associats entre comerciants i professionals, s’ha marcat per a 2020 un doble objectiu: augmentar el número d’afiliats i de sectors.

 

Publicat en: