noticies noticies

Pego posa en marxa una nova campanya de foment de consum al comerç local

La nova proposta comptarà a una super heroïna com a protagonista i anirà destinada principalment als més menuts i menudes

L’Ajuntament de Pego, a través del departament de Creama, i l’Associació de Comerciants i Professionals del municipi han posat en marxa una nova campanya ‘Súper Promi, sempre alerta!’, per a continuar fomentant el consum en el comerç local entre els veïns i veïnes.

El regidor de Comerç i Promoció Econòmica, Ricardo Sendra, ha explicat que aquesta nova campanya està enfocada a captar l’atenció dels més xicotets i xicotetes. “Volem que siguen ells els que encoratgen als seus majors a consumir en el comerç local”. Per a això s’han creat unes cartilles que es repartiran, primerament, en els centres escolars, “cada xiquet tindrà una. En cada cartilla hi haurà quatre quadrats que els comerços segellaran quan es realitzen compres. Una vegada completats, la cartilla es podrà canviar per un regal”. L’edil no ha volgut revelar que tipus de present es tracta, encara que si ha explicat que es tracta de “una cosa amb la qual intentem minimitzar l’impacte mig ambiental com hem fet en anteriors campanyes on, per exemple, es va regalar una bossa de roba”.

La nova proposta compta amb una protagonista, ‘Super Promi’, “es tracta d’un personatge que facilita les compres als clients, està pendent d’ells per si necessiten algun consell o ajuda. En breu es llançaran una sèrie d’anuncis en els quals es podrà veure a aquest personatge. La idea que transmet és que si compres en el comerç local, els problemes es minimitzen pràcticament al 0%”, ha matisat el regidor.

La campanya es posarà en marxa aquesta setmana, amb el repartiment de les cartilles en els col·legis. Els veïns i veïnes podran realitzar les seues compres en 72 comerços locals que participen en la iniciativa; “aquesta vegada no hi ha un mínim perquè es puga segellar, el que busquem és que la gent vaja al comerç, consumisca, la qual cosa puga, li agrade l’experiència i repetisca”. Les cartilles podran canviar-se a partir del 18 d’abril, “serà llavors quan els més xicotets i xicotetes, i també majors, puguen gaudir del seu regal”.

L’edil confia en “els bons resultats d’aquesta proposta, tal com ha passat en les anteriors. El comerç local és un dels motors econòmics del municipi, quant millor li vaja a aquest motor, millor li anirà al municipi”, ha conclòs l’edil.

 

Publicat en: