noticias noticias

Declaració de Privacitat

L’Ajuntament de Pego es compromet a protegir la vostra privadesa i a desenvolupar la tecnologia que us proporcione l’experiència en línia més potent i segura. Aquesta Declaració de privadesa és vàlida pel lloc web de l’l’Ajuntament de Pego i regula la recollida de dades i el seu ús. Utilitzant el lloc web l’l’Ajuntament de Pego, consentiu a les pràctiques de a les dades que es descriuen en aquesta declaració.

Recollida de dades personals

L’Ajuntament de Pego recull informació personal d’identificació personal, com la seva adreça de correu electrònic (e-mail), nom, adreça del treball o de casa, o número de telèfon. L’Ajuntament de Pego també recull informació demogràfica anònima, en el sentit que no és exclusiva vostra, com ara el codi postal, edat, sexe, preferències, interessos i preferits.

També informació sobre el maquinari i programari del vostre ordinador, es recull automàticament per l’l’Ajuntament de Pego. Aquesta informació pot incloure: la seva adreça IP, tipus de navegador usat, noms de domini, temps d’accés i adreces de llocs web de referència a aquest. Aquesta informació l’usarà l’Ajuntament de Pego per a l’operació del servei, per mantenir la qualitat del servei, i per proporcionar estadístiques generals quant a l’ús del lloc l’Ajuntament de Pego.

Tingueu en compte que si mostreu informació personal d’identificació o dades importants mitjançant els taulers de missatges públics de comunicació en línia ofertes per l’Ajuntament de Pego, la informació pot ser recollida i usada per altres. Nota: l’Ajuntament de Pego no llegeix cap de les vostres comunicacions privades en línia.

L’Ajuntament de Pego us anima a revisar la declaració de privadesa dels llocs web als que trieu enllaçar des l’Ajuntament de Pego a fi que pugueu entendre com recullen aquests la seva informació i si eventualment la comparteixen. L’Ajuntament de Pego no és responsable per declaracions de privadesa o dels continguts del llocs web fora de l’Ajuntament de Pego i de la família de llocs web de l’Ajuntament de Pego.

Utilització de dades personals

L’Ajuntament de Pego recull i usa la vostra informació personal per operar el lloc web l’Ajuntament de Pego i oferir els serveis que heu demanat. L’Ajuntament de Pego també utilitza la informació personal d’identificació per informar-vos d’altres productes i serveis disponibles a l’Ajuntament de Pego i als seus afiliats. L’Ajuntament de Pego pot també contactar-vos via enquestes per fer la vostra opinió de serveis actuals o de nous serveis potencials que podrien ésser oferts.

L’Ajuntament de Pego no ven, lloga ni deixa les seves llistes de clients a tercers. Esporàdicament l’Ajuntament de Pego pot contactar-de partners externs quant a oferiments particulars que poden ser del seu interès. En aquests casos, la informació personal d’identificació única (correu electrònic, nom, adreça, telèfon) no es fa arribar als tercers. A més, l’Ajuntament de Pego pot compartir dades amb partners de confiança que ajuden i/o en els quals delega l’anàlisi estadística, enviar-vos correus electrònics o correus postals, proporcionar atenció al client, o organitzar organitzar lliuraments. Tots aquests tercers tenen prohibit d’usar la vostra informació personal que fora de per proporcionar els serveis a l’Ajuntament de Pego, i se’ls requereix de mantenir la confidencialitat de la seva informació.

L’Ajuntament de Pego no usa ni revela informació personal privada com raça, religió o afiliació política, sense el seu consentiment exprés.

L’Ajuntament de Pego seguiment dels llocs web i les pàgines que els nostres clients visiten dins de l’Ajuntament de Pego, per tal de determinar quins són els serveis de l’Ajuntament de Pego més populars. Les dades s’usen per mostrar contingut personalitzat i anuncis dins el lloc de l’Ajuntament de Pego als clients els quals el seu comportament indica que estan interessats en una àrea determinada.

Els llocs web de l’Ajuntament de Pego revelaran la vostra informació personal, sense notificar-ho, només si se’ls requereix per llei o en la creença que aquesta acció és necessària per: (a) ajustar edictes legals o el compliment d’un procés legal realitzat sobre l’Ajuntament de Pego o el lloc; (b) protegir i defensar els drets o la propietat de l’Ajuntament de Pego, i, (c) actuar sota circumstàncies de protegir la seguretat dels usuaris de l’Ajuntament de Pego, o del públic.

Seguretat de dades personal

L’Ajuntament de Pego assegura la vostra informació personal d’accessos o usos no autoritzats. L’Ajuntament de Pego assegura la informació d’identificació personal que proporcioneu en els servidors en un entorn controlat i segur, protegit d’accessos o usos no autoritzats. En cas que informació personal (com el nombre de la targeta de crèdit) es transmet a altres llocs webs, es protegeix mitjançant l’ús de protocols xifrats com el protocol SSL (Secure Sockets Layer).

Canvis a aquesta declaració

L’Ajuntament de Pego podrà actualitzarà aquesta Declaració de privadesa per reflectir comentaris tant de la companyia com dels clients. En l’Ajuntament de Pego us encoratja a revisar periòdicament aquesta Declaració per a estar informat de com l’Ajuntament de Pego protegeix la vostra informació.

Informació de contacte

L’Ajuntament de Pego agraeix els vostres comentaris quant a aquesta Declaració de privadesa. Si creieu que l’Ajuntament de Pego no s’ha adherit a aquesta Declaració, poseu-vos en contacte amb l’Ajuntament de Pego a través de Diputació d’Alacant. Farem els esforços per determinar ràpidament el problema i reparar el més aviat.