noticies noticies

PLA DE MOBILITAT URBANA SOSTENIBLE (PMUS) PEGO

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana ha publicat hui l’anunci d’informació pública del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) de Pego. Durant un termini de vint dies hàbils, fins al pròxim 20 de gener de 2020, pot consultar-se la documentació al tauler d’anuncis de la seu electrònica; i al departament d’urbanisme de l’Ajuntament de Pego, en horari d’oficina, de dilluns a divendres.

El PMUS, finançat a través de recursos municipals i del programa operatiu FEDER amb fons europeus, és l’instrument a través del qual es planificaran qüestions claus per al futur del municipi, com l’ordenació viària, el foment de zones ciclopeatonals, la promoció de l’ús de transport públic i de vehicles elèctrics o la distribució de zones d’aparcament. En el seu procés d’elaboració s’ha seguit un procés de participació ciutadana, amb enquestes i formularis on-line, per afavorir que els veïns de la localitat pogueren aportar les seues propostes i reflectir els seus hàbits respecte a la mobilitat.

 

Publicat en: