noticies noticies

La piscina descoberta de La Trilladora obri el 15 de juny

El dia 15 de juny s’obrirà la instal·lació de la piscina descoberta La Trilladora. Hem de tindre en compte que estem en estat d’alarma i s’obrirà la piscina en les mesures de seguretat que aquest ens marca i adequant una sèrie de normes que la gent ha de complir. L’incompliment de les normes portarà a l’expulsió de la instal·lació. 

L’estat d’alarma durarà fins al dia 21 de juny i de moment s’aplicaran aquestes normatives i s’aniran modificant segons les lleis que marque el govern o la mateixa comunitat autònoma. 

En aquests moments hi ha de limitar l’aforament i s’han de crear unes franges horàries perquè tot el món puga utilitzar la piscina i es creen una sèrie de restriccions que s’han de complir per part de tots els usuaris. 

La piscina estarà dividida per carrils i s’ha de mantenir la distància de seguretat i el temps d’estada està limitat. 

S’adjunta un plànol on es marca quina serà la zona d’accés i la zona d’eixida. 

 

Publicat en: