noticies noticies

Pego contracta 4 persones desocupades amb les ajudes de Labora

A través del programa EMCORP 2020/21, programa d’interès social i general, finançat amb fons procedents del Servicio Público de Empleo Estatal SEPE , l’Ajuntament de Pego ha rebut unes ajudes què han permès la contractació de cuatre persones desocupades de menys de 30 anys . Aquest és un programa en col·laboració amb corporacions locals de la Comunitat Valenciana, de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball a través de la Generalitat Valencia Labora, Servei Valencià d’Ocupació i Formació: EMCORP 2020.

Ajudes contractació Pego
L’alcalde, Enrique Moll, amb el regidor de Foment Econòmic, Ricardo Sendra, les tècniques del Creama Pego i les persones contractades.

L’Ajuntament de Pego ha rebut l’import de 35.522,24 euros per a realitzar les següents contractacions:

  • Una técnica d’orientació sociolaboral per a prestar els seus serveis d’atenció i orientació a persones desocupades o en millora d’ocupació.. Aquesta tècnica presta els serveis en la Agència de Desenvolupament Local de Creama Pego.
  • Una animadora sociocultural per a planificar i organitzar tasques en el Museu i a la Casa de Cultura. Realitzarà les seues funcions en el departament de Cultura.
  • Un obrer oficial de primera i un peó de la construcció per a realitzar els serveis de manteniment i conservació dels edificis públics, això com la realització de tasques de millora en les infraestructures municipals

La durada del contracte serà de 6 mesos, des de el mes d’octubre de 2020 fins el 31 d’abril de 2021.

 

Publicat en: