noticies noticies

Pego millora l’accessibilitat dels vehicles grans al polígon industrial

En aquesta actuació s’inclouen l’ampliació de la rotonda, l’ampliació del tram de la carretera CV-700 i el canvi de sentit d’una part de la zona industrial

Millorar l’accessibilitat dels vehicles, especialment els de gran mida. Aquest és l’objectiu de les obres que s’estan realitzant al polígon industrial de Pego. Es tracta d’una sèrie d’obres amb les quals canviarà, en part, l’aspecte d’una de les principals entrades de la localitat pegolina.

El projecte consta de l’ampliació de la rotonda situada enfront de la Cooperativa Agrícola de Pego, s’ampliarà uns metres el diàmetre, per la qual cosa afectarà el traçat de la via, que també s’haurà de modificar. “Als camions de grans dimensions els costa girar a l’actual rotonda i accedir de forma fàcil al recinte industrial, és una actuació necessària”, explica la regidora d’Urbanisme, Laura Castellà.

L’ampliació de la rotonda servirà, també, per a modificar la circulació d’un tram del polígon industrial; concretament el que passa per davant de la Cooperativa Agrícola de Pego (des de la rotonda fins a la primera intersecció). En aquest punt tan sols es podrà circular en una sola direcció.

Una altra millora serà l’ampliació d’un tram de la carretera CV-700, que de fet ja està en marxa. També va a realitzar-se la reparació del carril bici que passa per la mateixa via, així com del tram del polígon industrial (aquesta part està finalitzada).

“Tenim una zona industrial molt bona, però volem millorar-la solucionant alguns xicotets problemes que ens han transmés els qui més saben a la zona, els mateixos usuaris del polígon”. El muntant de tota l’actuació puja a un milió d’euros i és finançat completament per la Generalitat.

Vallat de terreny municipal, inclòs en la proposta Avancem.

Avancem

Junt amb aquesta actuació finançada per la Generalitat, s’ha aprofitat per a executar una altra obra a la zona, emmarcada a la proposta Avancem. Es tracta de la construcció d’un mur de caravista per a barrar una parcel·la municipal (un espai d’emmagatzematge) situat davant de la Cooperativa de Pego. Una obra amb un pressupost de 48.079 euros i que és finançat per la Diputació d’Alacant, a través del Pla +Cerca.

 

Publicat en: