noticies noticies

Pego rep una subvenció per a oferir activitats extraescolars

L’ajuda de 56.000 euros es destinarà per a tres tipus de tallers destinats a xiquets i xiquetes d’entre 3 i 14 anys

L’Ajuntament de Pego ha rebut una subvenció de 56.000 euros de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives pel desenvolupament del projecte ‘Borses de cures professionals per a famílies amb filles i fills menors de 14 anys’. Una proposta per a pal·liar els efectes de la crisi econòmica i social actual; permeten tant la conciliació de la vida laboral i familiar, així com a l’accés dels alumnes a activitats lúdiques, educatives, culturals i esportives.

Per tal d’aconseguir-ho l’Ajuntament de Pego ha plantejat un total de tres activitats destinades a xiquets i xiquetes d’entre 3 i 14 anys, propostes perquè els pares i mares puguen deixar els seus fills i filles en un lloc segur i no altere el seu horari laboral. “Es tracta d’una demanda dels pares i mares que creiem necessària resoldre”, apunta la regidora de Serveis Socials, Merxe Bolta.

La primera de les propostes que es posarà en marxa és un taller educatiu que tindrà lloc de dilluns a dijous de 17 a 19 hores a l’Espai Veïnal. Aquestos tallers començaran el 7 de març i es desenvoluparan fins al mes de juny.

Una altra de les activitats tindrà lloc els dissabtes (Dissabtes Actius) de 9.30 hores fins a les 13.30 hores, també a l’Espai Veïnal. Aquestes activitats començaran el 12 de març i es desenvoluparan, també, fins al mes de juny.

La tercera proposta tindrà com a objectiu ajudar a les famílies durant les vacances de Pasqua. ‘L’Escola de Pasqua’ serà una opció pels pares i mares que han de seguir treballant durant les vacances pasqüeres. Aquesta activitat tindrà lloc del 19 al 22 d’abril de 9 a 13.30 hores a l’Espai Veïnal.

Mentre que el quart taller es desenvoluparà del 21 de juny fins a l’1 de juliol. Una proposta que tindrà com a objectiu el foment de la igualtat, en la que els més menuts i menudes aprendran a través d’una sèrie d’activitats i tallers. L’horari serà de 9 a 13 hores. “Es tracta d’un curs amb el qual les famílies, els pares i mares que han de treballar i que no tenen amb qui deixar els seus fills i filles des de la finalització de les classes fins a l’inici de l’Escola d’Estiu”.

“Són tres propostes on creguen que els xiquets i xiquetes podran gaudir i aprendre. Una opció que moltes mares i pares necessiten perquè tenen horaris de feina que fan un poc més difícil la conciliació familiar. A més poden tenir la total confiança que els seus fills i filles estaran en un lloc agradable, amb més xiquets i xiquetes i atesos en tot moment per professionals”.

Per poder participar en qualsevol d’aquestes tres activitats es requereix inscripció prèvia. Aquesta podrà realitzar-se a la Mancomunitat de Serveis Socials i Turisme de Pego, l’Atzúbia i Les Valls, situada al carrer Ramon i Cajal. També es pot realitzar la inscripció a través de la seu electrònica del web de l’Ajuntament de Pego, descarregant el full d’inscripció, omplint-lo i enviant-lo per registre d’entrada telemàtic. Les places són limitades.

 

Publicat en: