noticies noticies

Pego destina 10.000 euros més per a la promoció del comerç local

El consistori dona continuïtat al conveni de col·laboració amb l’Associació de Comerciants signat el desembre passat i signa una segona ajuda amb la qual finançar principalment el desenvolupament de campanyes publicitàries

La presidenta de l’Associació de Comerciants i el regidor de Comerç durant la signatura del conveni.

L’Ajuntament de Pego i l’Associació de Comerciants del municipi segueixen amb la línia de cooperació. Han signat un segon conveni de col·laboració per a la promoció del comerç local. Es tracta d’una nova ajuda de 10.000 euros (la mateixa quantitat que en la primera ocasió, el desembre de 2021), finançada íntegrament per l’Ajuntament i que es destinarà, entre altres, a la promoció comercial de l’associació.

Així doncs, és la segona vegada que el consistori i els comerciants signen un conveni d’aquestes característiques. Segons indica el regidor de Comerç i Promoció Econòmica, Ricardo Sendra, amb aquest nou acord “continuem complint amb una demanda de l’associació, era una necessitat per a aquesta entitat, que compta amb més de 100 socis. Entenem que és positiu que puguen comptar amb capacitat econòmica pròpia per a poder decidir quines són les línies de treball a seguir i en què si inverteix aquests diners”.

Remarca el regidor de Comerç i Promoció Econòmica que els 10.000 euros, “són la mostra que l’associació compta i comptarà amb l’ajuda de l’Ajuntament, perquè a més d’aquestes dues subvencions, s’han destinat i es destinaran més recursos econòmics per a ajudar-los. Aquest gremi, el dels comerciants, és un dels motors més importants de la nostra localitat”.

Rebre aquesta nova subvenció, explica la presidenta de l’associació, Diana Sendra, “ens ajuda a seguir pel camí de la professionalització, més si cap, de l’entitat. Ens ajuda a millorar la seua imatge, crear una estructura més forta. Entre altres coses, ens permet comptar amb un assessor que pot dur a terme tasques com la sol·licitud d’ajudes o tramitacions burocràtiques”.

El suport econòmic “permet impulsar i reforçar la marca del Comerç de Pego, tant de cara als veïns i veïnes, com dels visitants”, conclou Sendra.

 

Publicat en: