noticies noticies

Pego contracta 21 veïns i veïnes mitjançant el II Pla d’Ocupació Local

Els nous treballadors i treballadores desenvoluparan tasques de manteniment en diferents punts del municipi fins al mes de desembre

Les 21 persones contractades junt amb l’alcalde, Enrique Moll i el regidor de Promoció Econòmica i Creama

Un total de 21 pegolins i pegolines han estat contractades, el passat mes d’agost, mitjançant el II Pla d’Ocupació Local de Pego. Es tracta de persones que estaven en situació d’atur de llarga durada. “Volem donar una oportunitat a veïns i veïnes que no han tingut les coses fàcils, que inclòs poden estar en risc d’exclusió”, explica el regidor de Promoció Econòmica i Creama, Ricardo Sendra.

Aquesta iniciativa, explica l’edil, també ha contemplat la contradicció de joves “per tal de poder facilitar-los la inserció al món laboral, tan complicat en aquests últims anys”.

Fins al mes de desembre (cinc mesos de treball) aquestes 21 persones realitzaran tasques de manteniment en diferents punts del municipi (escombriaires, obrers, pintors, personal de manteniment i brigades forestals).

“Cal destacar el treball del personal del departament de Creama Pego qui ha estat encarregat de la coordinació d’aquesta iniciativa, finançada completament per l’Ajuntament de Pego amb una inversió de 180.000 euros. Una iniciativa la qual ens agradaria poder donar-li continuïtat en el temps, perquè sempre hi ha gent que necessita ajuda en determinats moments de la vida”, conclou Sendra.

 

Publicat en: