noticies noticies

Pego enceta el Nadal amb el Concurs d’Aparadors dels comerços

Pego enceta la campanya de Nadal amb el ‘Concurs d’Aparadors Nadalenc’. Organitzat pel departament de Creama, es tracta d’una iniciativa amb la qual es busca la participació dels negocis locals per tal de dinamitzar el comerç.

Tots aquells comerços que vulguen participar en aquesta, ja tradicional iniciativa, cal que s’inscriguen en Creama Pego: al telèfon 965571255 o al correu adl-pego@creama.org

L’Ajuntament de Pego, després de la decisió d’un jurat, concedirà un primer premi per a l’aparador guanyador: 300 euros per a gastar en comerços participants en el concurs, així com un lot de 60 falques a Ràdio Pego, de 40 segons durant 1 mes, valorat en 90 euros.

El segon premiat guanyarà un lot de 60 falques de 20 segons durant 1 mes, valorat en 80 euros. Mentre que pel tercer premiat serà un lot de 40 falques de 20 segons durant un mes, valorades en 60 euros.

A continuació s’adjunten les bases del concurs:

 

Publicat en: