noticies noticies

Pego instal·la sis nous bancs fets amb taps de botelles reciclades

La participació dels escolars en la campanya de recollida ha sigut fonamental per a aconseguir el nou mobiliari

El treball ben fet dona els seus fruits. Pego compta amb sis nous bancs de material reciclat. Una adquisició, producte de la col·laboració dels xiquets i xiquetes del municipi en la campanya de recollida de taps de botelles que es va dur a terme a principis d’enguany. Iniciativa amb la qual es buscava fomentar el reciclatge entre els veïns i veïnes, especialment entre els més joves.

Els bancs, fets amb el material recollit durant la campanya, els ha confeccionats l’empresa CMPlastik, encarregada de donar una segona vida al plàstic transformant-lo en objectes d’ús. Quatre d’ells s’han instal·lat en els voltants dels centres escolars (Ambra, Carolina Sala, Rosalia Bondia i Sant Antoni), els altres dos s’han situat en la placeta del carrer Carolina Sala, al costat de les instal·lacions de l’Agrupació Musical de Pego; i prop del Pla de la Font, enfront de la ‘Font dels quatre xorros’.

En aquest últim emplaçament, a més, s’ha instal·lat un contenidor en forma de cor en el qual es pot continuar participant en el reciclatge de taps.

Els sis bancs se sumen als dos instal·lats ja, a l’inici de l’any, en la placeta del carrer Llavador. “Ens congratulem de la resposta obtinguda per part de xiquets i xiquetes, així com del professorat. Tots s’han implicat en aquesta campanya. Per això hem decidit col·locar els bancs en les proximitats dels centres escolars”, matisa l’edil de Residus Urbans, Ricardo Sendra.

“Aquest tipus de propostes són importants perquè creiem que és necessari donar una segona vida als materials que utilitzem en el dia a dia i amb l’ajuda dels més joves és molt més fàcil. Ells animen als seus majors a participar i aconseguim així un futur millor i més responsable amb el medi ambient”.

 

Publicat en: