noticies noticies

Pego renova el conveni de col·laboració amb el pilotari, Néstor Portes

El jugador continuarà lluint els logos del municipi, ‘Pego, el cor de la Marina’ en el seu equipament esportiu en partides i competicions

‘Pego, el cor de la Marina’ continuarà sent present en els millors trinquets de la Comunitat. L’Ajuntament i el pilotari professional de la localitat, Néstor Portes, han renovat el conveni de col·laboració. Amb aquest acord el consistori contribuirà amb l’activitat esportiva de Ports, amb una aportació econòmica de 3.000 euros, mentre que el pilotari es compromet a lluir la imatge corporativa ‘Pego, el cor de la Marina’ en el seu equipament.

“L’objectiu és que el nostre esportista, com uns altres de la localitat, porten la marca de Pego allí on competisquen. L’objectiu és que el nostre municipi es conega en tots els llocs i que millor que un ‘ambaixador’ com Néstor per a fer-lo. A més amb aquest conveni ajudem a facilitar una mica la seua carrera esportiva”.

Lligat a la pilota valenciana des de xicotet, Néstor es va proclamar campió en 2016 dels trofeus Mixt Savipecho i Mancomunitat de Municipis de la Safor, d’aquest últim va repetir victòria en 2017. A més el pilotari pegolí es va emportar el subcampionat de la Copa President Diputació de València en 2018. Actualment el pegolí està classificat per a les semifinals de la XL Lliga CaixaBank de raspall.

 

Publicat en: