noticies noticies

L’Ajuntament de Pego posa en marxa el punt GVANext Pego

Empreses, negocis, autònoms i comerços de Pego tenen al seu abast, a través del departament de Creama, una oficina d’assessorament especialitzada en Fons Europeus

Amb la finalitat de pal·liar els efectes de la crisi social i econòmica creada per la pandèmia del coronavirus, el Consell Europeu va aconseguir un acord per a la posada en marxa del programa europeu Next Generation, que constitueix el major instrument temporal d’estímul mai finançat per la Unió Europea, i el muntant de la qual ascendeix a un import de 750.000 milions d’euros.

La Generalitat Valenciana compta amb més de 200 punts GVANEXT al llarg de tota la Comunitat Valenciana i la nostra ciutat disposa d’un, on especialistes en gestió de Fons Europeus ofereixen assessorament especialitzat i assistència presencial a tots aquells que busquen finançament a través de GVANext.
Respecte al punt GVANext PEGO, s’iniciarà una ronda de contactes amb empreses i autònoms per a ajudar-los a buscar Fons Europeus que els ajuden a millorar el seu negoci. Lydia Escaja i Mayte Sifres les tècniques del punt GVANext de Pego estan a la disposició de la ciutadania a l’edifici de Creama, on es pot sol·licitar hora al telèfon 965571255.


“Aquest nou Punt li donarà a Pego una bona injecció de capital per a negocis, comerços i autònoms, perquè puguen sol·licitar ajudes en temes de transformació digital, rehabilitació de l’edifici del negoci, finançament per a noves inversions, així com per a la compra de nous equipaments” Ricardo Sendra, regidor de comerç i promoció econòmica.

 

Publicat en: