noticies noticies

Problemes estructurals obliguen a desmuntar el sostre de l’antic ambulatori

L’empresa encarregada ja ha retirat la coberta per a col·locar una altra nova, ara revisarà l’estructura, repararà els desperfectes i tornarà a muntar-la

Les obres del futur aparcament que se situarà al carrer Llavador, on se situava l’antic ambulatori, han patit un lleuger contratemps. Els tècnics que estan duent a terme la remodelació de la zona han detectat problemes en l’estructura de l’antic mercat sobre el qual es va edificar el centre de salut. Segons han explicat, els pilars que suporten el sostre de fibrociment presenten danys que no permeten sustentar amb total seguretat aquest teulada.

Per això s’ha optat per desmuntar-ho, reparar-ho i tornar a muntar-ho. Quant al sostre, ja s’ha retirat i una vegada estiga reparada l’estructura, es col·locarà un nou amb materials òptims.

Segons han explicat els tècnics que estan desenvolupant l’actuació, aquest imprevist és bastant habitual en les obres en les quals s’actua en edificis antics i est ho és. L’empresa encarregada de les obres està ara analitzant com pot variar el projecte inicial (tant en temps com en pressupost), encara que s’espera que la diferència siga mínima.

 

Publicat en: