noticies noticies

Pego trau a licitació les obres de millora de pavelló Ausiàs March i el frontó de pilota valenciana

La primera actuació consta de la reparació de la coberta del recinte esportiu, mentre que la segona es tracta de treballs d’adequació

L’Ajuntament de Pego ha tret a licitació dos projectes per a millorar espais esportius del municipi. La primera de les actuacions és l’obra d’adequació del frontó de pilota valenciana en el recinte poliesportiu La Trilladora. Es tracta de condicionar la pista de frontó a la normativa vigent del frontó valencià, ‘millores en estructures de formigó armat i treballs de marcat per a instal·lacions esportives’. L’import pel qual es licita aquesta actuació és de 96.828,06 euros; mentre que el termini previst per a la seua execució és de dos mesos.

Quant a la segona actuació, es tracta de la substitució de la coberta del recinte esportiu per una nova. ‘Col·locació de cobertes metàl·liques, treballs de construcció de coberta i estructures de tancament, així com treballs connexos’. L’import pel qual es licita aquesta obra és de 69,804,9 euros i el termini d’execució s’ha fixat en un mes.

 

Publicat en: