noticies noticies

La Volta es cita amb Pego

Els ciclistes passaran pel municipi pegolí durant el desenvolupament de la huitena etapa amb eixida a Dénia

Pego té una cita, el dissabte 2 de setembre, amb el ciclisme d’alta competició. La Volta a Espanya creuarà per alguns dels carrers del municipi durant la celebració de la huitena etapa d’una de les tres competicions reines de l’esport de dues rodes.

La prova ciclista obligarà a prendre mesures que afectaran la circulació de vehicles durant la seua celebració. L’etapa arrancarà a Dénia a les 11 hores, moment en el qual ja es tallarà la circulació fluida en els trams de les vies pels quals passaran els esportistes.

Així doncs, des de les 11 hores estaran tallades al trànsit la carretera CV-700 que uneix Pego amb El Verger (els ciclistes arribaran des d’aquest municipi), prendran la rotonda situada enfront de la piscina municipal La Trilladora en direcció al carrer Sant Rafel, torçaran per l’Avinguda de Fontilles, seguiran pels carrers Murla i Mestre Berenguer a buscar la carretera CV-715, i finalment la via CV-712 per a pujar el port de la Vall d’Ebo.

Segons les previsions, els corredors passaran pels carrers de Pego al voltant de les 13.30 hores (sempre que es complisquen els pronòstics dels organitzadors). Prèviament, a les 12.40 hores, a manera de ‘teloners’ passarà una caravana de vehicles amb els espònsors de la carrera, així com mitjans de comunicació, etc. Durant el tancament d’aquestes vies, el dispositiu policial desviarà als vehicles que arriben des de Sagra (per la CV-715), per l’Avinguda Il·lustrat Joan Sala; mentre que els que vulguen circular cap al Verger hauran de desviar-se per la CV-678 (carretera de la mar) o l’N-332 (cap a Oliva).

Des de la Policia Local es remarca la importància de fer cas les senyalitzacions de trànsit, “no aparcar en les vies per on discorre la carrera, lloc pot complicar la competició amb la retirada de vehicles per part de la grua”. Recorden també que el dia anterior, el divendres 1 de setembre, Oliva celebra el final de la setena etapa de la Volta, per la qual cosa hi haurà corts de circulació al llarg de la jornada en l’N-332, “es recomana que tot aquell que necessite desplaçar-se cap a la comarca de La Safor, ho faça per l’AP7, accedint per Ondara (podrà eixir per l’accés de Xeraco”.

 

Publicat en: