noticies noticies

Pego instal·la plaques metàl·liques al sostre del pavelló Ausiàs March per millora la impermeabilització de l’edifici

El cost de l’actuació és de 69.575 euros dels quals la Diputació Provincial d’Alacant finança el 77%

Des del passat dilluns s’estan executant obres de millora d’impermeabilització al pavelló municipal Ausiàs March. Els treballs que s’estan fent consisteixen en la instal·lació de plaques metàl·liques sobre l’actual sostre, similars a les que ja conformen aquesta part de l’edifici.

L’objectiu d’aquesta actuació és evitar filtracions d’aigua, per la qual cosa, prèviament a la col·locació de les noves plaques metàl·liques (que s’instal·laran damunt de les que hi ha ara mateix) s’està realitzant un treball d’aïllament amb productes específics per a aquesta tasca.

Els treballs, que han estat licitats a l’empresa Nikok Gestión SL, han començat aquesta setmana i el termini d’execució previst és d’un mes. Respecte al cost, aquest projecte ascendeix a 69.575 euros, dels quals la Diputació Provincial d’Alacant ha finançat el 77% del total, mentre que la resta va a càrrec de l’Ajuntament de Pego.

“Es tracta d’una actuació amb la qual aconseguim un estat òptim del recinte esportiu. Demanem disculpes als usuaris i usuàries pels inconvenients, esperem que puguen fer ús del recinte com més prompte millor”, apunten la regidora d’Urbanisme i el regidor d’Esports, Laura Castellà i Raül Tamarit.

 

Publicat en: