noticies noticies

Llum verda al projecte del pump truck al Passeig Michel

El consistori rep una subvenció de 210.727 euros per a la construcció d’aquest espai d’oci per a bicicletes i patinets

Actual skate park al Passeig Michel

Llum verda al projecte del Pump Truck. L’Ajuntament de Pego ha rebut una subvenció de la Diputació Provincial d’Alacant (Plan + Cerca 2023) per un import de 210.727 euros per a la construcció d’aquest recinte per a bicicletes i patinets.

Aquest nou espai d’oci se situarà en el Passeig Michel i substituirà a l’actual skate park. El futur pump truck serà de dimensions més grans que l’actual recinte. Ocuparà un espai aproximat de 20 metres d’ample per 45 de llarg; mentre que el recorregut del circuit serà aproximadament d’un centenar de metres. Comptarà amb peralts, corbes i altres elements característics d’aquests espais.

Es tracta d’una actuació d’important envergadura, la construcció d’aquest recinte d’oci comporta, a més, l’adequació de l’entorn on se situarà el pump truck, així com les zones dels voltants. Serà necessari fer treballs de millora del paviment i revestiment; es contemplen també accions de fusteria i revisió i millora del mobiliari, així com la instal·lació de nova il·luminació en la zona i la gestió dels pluvials i sanejaments.

Quant als terminis, està previst que el consistori licite en breu el projecte, per la qual cosa es preveu que l’actuació s’inicie en les pròximes setmanes. El termini d’execució de les obres, segons els tècnics, és a priori, de dos mesos a partir de l’inici dels treballs. “Creiem que és un projecte interessant perquè el skate park ja s’ha quedat xicotet per a l’actual demanda que tenim en el municipi”, apunta la regidor d’Urbanisme, Laura Castellà.

“Oferim així un altre espai més per als joves que els agrada practicar esport a l’aire lliure i continuem ampliant l’oferta en el nostre municipi”, matisa el regidor d’Esports, Raül Tamarit.

Pavimentació de vies públiques

A més del finançament per a la construcció del circuit pump truck, l’Ajuntament de Pego també ha rebut una ajuda econòmica de la Diputació Provincial d’Alacant (també a través del Plan + Cerca) de 151.042 euros per tal de realitzar treballs de pavimentació en diferents vies públiques del municipi.

 

Publicat en: