noticies noticies

Concurs de decoració nadalenca de balcons i façanes: bases i inscripció

Aquestes festes engalanem les nostres cases. Aquest Nadal celebrem la primera edició del concurs de decoració de façanes i balcons. Una iniciativa que busca mantindre la tradició que es té a Pego de posar a les nostres façanes cabassos i globus per a rebre els Reis Mags d’Orient i traure la creativitat dels pegolins i les pegolines.

Hi haurà tres premis que decidirà un jurat el qual valorarà originalitat, volum, estil i creativitat. El guanyador rebrà el guanyador rebrà 200 euros per a gastar en els comerços de Pego, el segon premi serà de 100 euros també per a gastar en els comerços de Pego, mentre que el tercer serà de 50 euros amb un lot de productes dels comerços de Pego. El primer premi serà a càrrec de l’Ajuntament, mentre que el segon i el tercer els finançarà l’Associació de Comerciants.

Per tal de poder participar en aquest concurs, cal omplir la inscripció que s’adjunta al final i validar-la mitjançant la seu electrònica de l’Ajuntament o al mateix edifici de l’Ajuntament de Pego.

S’adjunten també les bases del concurs.

 

Publicat en: