noticies noticies

Pego reclama l’execució de les obres del carrer Sant Miquel

L’actuació, finançada i dirigida per la Diputació d’Alacant, fa dies que està paralitzada sense explicar-se les causes d’aquesta aturada

L’Ajuntament de Pego vol posar de manifest el seu malestar per l’actual situació de les obres que afecten el carrer Sant Miquel. Es tracta d’una actuació finançada i dirigida per la Diputació d’Alacant per a un canvi i millora del cicle hídric i també de les voreres de la via.

Unes obres que van començar el passat estiu i que semblen no tindre fi, per la desatenció de la Diputació d’Alacant en este projecte. De fet, actualment les obres estan paralitzades, els operaris que van començar l’actuació (contractats per la Diputació d’Alacant) fa ja uns dies que no apareixen, amb el conseqüent i comprensible enuig dels veïns i veïnes de la zona, ja que els treballs estan a mitjà fer.

Actualment el carrer és intransitable amb vehicles, però també és molt difícil fer-ho a peu. Encara que els més perjudicats són els veïns i veïnes que allí viuen, ja que estes obres a mig finalitzar els impedeixen portar una vida normal, la mateixa que portaven abans de l’inici dels treballs. Treballs que havien de millorar la seua vida diària, millorar la seua seguretat a l’hora de desplaçar-se a peu. Però res més lluny de la realitat, ara han de sortejar sots, forats, pedres, tan sols per a poder entrar en els seus habitatges; a més de la incomoditat de no poder estacionar els seus vehicles prop de les seues cases.

Des de l’Ajuntament s’ha preguntat a la Diputació d’Alacant per esta situació però no hem rebut cap resposta. Per tot això, exigim a la Diputació que pose fi a esta situació, reprenent les obres al més prompte possible per a poder finalitzar amb la delicada situació que afecta els nostres veïns i veïnes.

 

Publicat en: