noticies noticies

Les obres del Pla Edificant de Carolina Sala s’iniciaran al març

Els treballs busquen acabar amb les humitats i filtracions, així com millorar els accessos al centre escolar

El pla d’actuació preveu que les millores es realitzen per parts per a evitar interferir amb les classes de l’alumnat

Les obres del Pla Edificant del centre escolar Carolina Sala ja tenen data d’inici. Arrancaran el mes vinent de març, concretament el dia 20. Així ho ha confirmat l’empresa adjudicatària del projecte a l’Ajuntament de Pego.

Un dels principals objectius del projecte és acabar amb les humitats i filtracions que presenta el centre des de fa uns anys. Per a això s’impermeabilitzarà la coberta de la zona del gimnàs i es faran treballs de revestiment en les zones exteriors del centre.

També es milloraran i actualitzaran tres accessos, un en la zona d’infantil, un altre al pati principal i una tercera per a accedir al xicotet hort amb el qual compta el centre escolar. A més es duran a terme diverses actuacions més a l’interior de l’edifici, entre les quals destaca la remodelació d’una zona de banys.

L’empresa Rafael Zarzoso (adjudicatària del projecte) serà l’encarregada de realitzar les millores d’este planejament. Uns treballs el valor dels quals ascendix a 232.958,30 euros, finançats a través del Pla Edificant.

Per parts

Per a evitar que les obres interferisquen en les classes de l’alumnat, s’ha redactat un pla d’actuació, consensuat amb la direcció del centre, en el qual es contempla fer els treballs de manera escalonada, per parts. Es començarà per les zones que entorpisquen menys. El termini d’execució d’estos treballs és de cinc mesos. “Estem contents perquè s’inicien les obres en aquest centre. “A poc a poc van complint-se els projectes de renovació dels centres escolars que tanta falta fan perquè els més menuts i menudes, i també el professorat, puguen gaudir d’unes instal·lacions òptimes”, apunta la regidora d’Urbanisme Laura Castellà.

 

Publicat en: