noticies noticies

Pego continuarà donant a conéixer la seua història amb la ruta per la vila emmurallada

Una alumna del Taller d’Ocupació en l’especialitat de Dinamització d’Activitats de Temps Lliure serà l’encarregada de dirigir els itineraris

Pego continuarà donant a conéixer el seu passat. Concretament amb la ruta per la vila emmurallada que va posar en marxa fa uns mesos i que ha tingut una bona acceptació entre els visitants. Una alumna, Adela Hernández, del Taller d’Ocupació de Creama, formada en l’especialitat de Dinamització d’Activitats de Temps Lliure serà l’encarregada de dirigir els itineraris i explicar als usuaris i les usuàries la història que guarden les restes de muralla que encara seguixen en peus en el nucli urbà del municipi.

Es tracta d’un recorregut d’aproximadament una hora en el qual els visitants, a més de conéixer la part més antiga del municipi, també tindran ocasió d’entrar a la capella de l’Ecce-Homo i l’església de l’Assumpció. La iniciativa de comptar amb una professional de Turisme en formació és finançada per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball a través de la Direcció General de LABORA-Servici Valencià d’Ocupació i Formació, s’aposta per la formació per a millorar l’ocupabilitat de les persones de la Marina Alta.

“Hem de donar la importància que mereix al patrimoni històric del nostre municipi, per això creiem que són necessàries estes rutes per a la seua promoció i hem apostat per mantindre-les. Volem que la gent puga conéixer el nostre passat i que a més aprofite per a degustar la nostra gastronomia”, apunta el regidor de Turisme, Ricardo Sendra. Estes rutes guiades requereixen reserva obligatòria.

 

Publicat en: