noticies noticies

Pego renova, una vegada més, el conveni amb els comerciants del municipi

El consistori destina 10.000 euros per al desenvolupament de campanyes i facilitar l’assessorament en tràmits burocràtics, entre altres

L’Ajuntament de Pego i l’Associació de Comerciants del municipi continuen treballant de la mà. Un any més han renovat el conveni de col·laboració per a la promoció del comerç local. Es tracta d’una ajuda de 10.000 euros, finançada íntegrament per l’Ajuntament i que es destinarà a campanyes de promoció comercial que duga a terme l’associació.

“El comerç local és un motor principal de l’economia del nostre municipi. És sinònim de proximitat. Entre tots hem de cuidar-ho igual que fan ells a l’hora d’atendre els seus clients, als seus veïns. En l’actualitat l’associació compta amb més d’un centenar de socis que necessiten un suport per a poder desenvolupar línies de treball amb les quals millorar la seua promoció”, indica el regidor de Creama Comerç i Promoció Econòmica, Raül Tamarit.

Esta subvenció, matisa la presidenta de l’associació, Diana Sendra, “ens ajuda a seguir pel camí de la professionalització, més si cap, de l’entitat. Ens ajuda a millorar la seua imatge, crear una estructura molt més forta. Entre altres coses, ens permet comptar amb assessorament per a facilitar els tràmits burocràtics o per a donar més visibilitat als comerços del municipi”.

 

Publicat en: