noticies noticies

Pego continua apostant per la conciliació familiar en posar en marxa un any més l’Escola d’Estiu

El servici, operatiu durant el mes de juliol i part d’agost, comptarà amb aproximadament de 150 places

Pego continua apostant per la conciliació familiar durant l’època estival. L’Ajuntament posarà en marxa un any més l’Escola d’Estiu, un servici que organitza el departament d’Esports, amb el qual atendre durant el mes de juliol i la primera setmana d’agost als xiquets i xiquetes els pares i les mares de les quals i familiars han de treballar durant els mesos d’estiu.

Com en passades edicions el servici està destinat a xiquets d’entre 3 i 12 anys, que passaran els matins realitzant activitats organitzades per vora una dotzena. Este les activitats giraran entorn a tres temàtiques, els jocs olímpics, els animals i els súper herois i súper heroïnes. Els xicotets i xicotetes realitzaran manualitats, pintures, jocs, practicaran esport. Activitats que es desenvoluparan principalment en el centre escolar Rosalia Bondia i el Pavelló Municipal Ausiàs March, encara que també hi haurà visites a altres instal·lacions com la piscina del recinte esportiu La Trilladora, entre altres. Recorden des del departament d’Esports que enguany també hi haurà Escola Matinera (a partir de les 8 hores), per als pares i mares que necessiten deixar als seus fills més primerenc.

El període d’Escola d’Estiu d’enguany està dividit en tres. El primer començarà l’1 de juliol i finalitzarà el 12 de juliol, el segon el 15 i finalitzarà el 26 de juliol i l’últim tram serà del 29 de juliol al 9 d’agost. S’ha confeccionat d’esta manera perquè les famílies puguen adaptar-se, inscrivint als seus fills i filles en els tres períodes o tan sols en el qual més ho necessiten. Hi haurà al voltant de 150 places.

El termini d’inscripcions s’obrirà el pròxim 29 de maig i finalitzarà el 14 de juny. Tots aquells que vulguen realitzar esta inscripció hauran de fer-ho en la piscina coberta. “Hauran de presentar una fotocòpia del SIP, NIE o passaport o en la còpia del número NIA, que els pares poden sol·licitar en els centres educatius on cursen els seus fills i filles”, expliquen des del departament d’Esports.

“L’Escola d’Estiu és prioritària per a molts pares i mares que no poden deixar de treballar en període vacacional. Els xiquets i xiquetes estan atesos per persones adultes en tot moment, participen en diferents tipus d’activitats. És una oportunitat també per a fer noves amistats. En definitiva, gaudir de l’estiu”. Apunta el regidor d’Esports, Raül Tamarit.

 

Publicat en: