noticies noticies

Pego realitza una sèrie de millores al polígon industrial amb una ajuda de l’IVACE

L’Ajuntament de Pego ha realitzat millores d’infraestructures al polígon industrial (sector 2) amb una subvenció del programa ‘Mejora Infraestructuras Parques Empresariales’ finançada per l’IVACE (Institut Valencià de Competitivitat Empresarial) per un import de 165.516,80 euros.

Les millores d’aquesta actuació han consistit en l’adequació de les vies d’aquest polígon per a la implantació de fibra òptica, per un import de 88.412,67 euros; la instal·lació d’un sistema de vigilància connectat directament amb el departament de Policia Local amb un cost de 16.145,91 euros. També s’han realitzat millores viàries, és a dir, en l’asfaltat d’aquesta zona industrial per un import de 72.199,07 euros i s’ha millorat la senyalística, tant de tràfic com les d’identificació de carrers, amb un cost de 9.831,05 euros.

“Es tracta d’uns treballs importants per a la modernització d’aquest espai on es situen algunes de les empreses més importants del nostre municipi. Un espai que necessitava unes millores d’infraestructura per a poder augmentar la seguretat tant viària com policial”, explica la regidora d’Urbanisme, Laura Castellà.

 

Publicat en: