notícies notícies

Programació Carnestoltes 2012

Cartell Carnestoltes 2012

Com ja sabeu enguany els carnestoltes tornen als carrers del nostre poble. Ací us presentem les activitats que n’hi han programades per a la diada, aixi com la localització de les diferents zones d’oci i serveis.

PER A GAUDIR DE L’AUTÈNTIC CARNESTOLTES, HEM DE RESPECTAR ELS VEÏNS, ELS CARRERS, LES CASES, ELS COTXES… HEM DE RESPECTAR EL NOSTRE POBLE.

 

Programació de la diada de carnestoltes 2012

*   Concentració de xiquets i xiquetes disfressats a la plaça del mercat. *   Cercavila infantil cap al passeig cervantes, on hi haurà jocs per a tots els xiquets. *   Taller de muixeranga al pla de la font. *   Inici del muntatge de les barres populars. *   Cercavila de la batucada **ONDARAATACK** i exhibició de muixerangues a la plaça del mercat. *   Actuació de l'orquestra **Zeppelin Band** al pla de la font (fins les 3 de la matinada). *   Gran desfilada de carnestoltes, amb l'itinerari: Pla de la font, Sant Agustí, Plaça de l'Ajuntament, Poeta llorente i Plaça del mercat.
Al mateix temps, en la plaça del mercat, començaran a sonar alternat-se les orquestres **Crash** i **La Bruja** i a la plaça de l'ajuntament hi haurà un gran discomòbil.

Distribució de zones

#### Zona de barres Del carrer poeta llorente fins Sant Rafel. #### Zona de Menjar Carrers La Pau i Sant Carles #### Zona d'emergències. La Pau, Jaume I, Sant Rafel, y Pla de Font.
Hospital de Campanya en l’Ambulatori(Ctra de Dénia). #### Zona de música Pla de la font (fins les 3 de la matinada)
Pl. Ajuntament (fins les 6h)
Poeta Llorente (fins les 6h)
Pl. Mercat (fins les 6h)
St Rafel (fins les 6h)
St Carles (fins les 6h)
Discoteques - Polígon (fins les 9 del matí)

Documents adjunts