noticies noticies

Carnestoltes Pego 2020 – Informació per a llocs de venda i atraccions

Els pròxims dies 22 i 29 de febrer de 2020 se celebren els Carnestoltes i la Pinyata a Pego, respectivament. Tota persona que estiga interessada a instal·lar una atracció de fira o un lloc de venda de menjar durant la celebració d’aquestes festes haurà d’aportar la documentació que s’especifica en els documents adjunts.

El període per a presentar la documentació i pagar les taxes corresponents serà des del 28 de gener fins al 7 de febrer, tots dos inclosos, La documentació haurà de lliurar-se per registre d’entrada (original i còpia o còpies compulsades), per seu electrònica, o per correu electrònic a oficinatecnica@pego.org, passat aquest període no es tindrà en compte cap sol·licitud. Per a qualsevol aclariment crideu al telèfon de l’Ajuntament 96 557 00 11.

  1. Documents adjunts.

Los próximos días 22 y 29 de febrero de 2020 se celebran los Carnavales y la Piñata en Pego, respectivamente. Toda persona que esté interesada en instalar una atracción de feria o un puesto de venta de comida durante la celebración de estas fiestas tendrá que aportar la documentación que se especifica en los documentos adjuntos.

El periodo para presentar la documentación y pagar las tasas correspondientes será desde el 28 de enero al 10 de febrero, ambos incluidos. La documentación se ha de presentar por registro de entrada (original y copia o copias compulsadas), por sede electrónica, o por correo electrónico a oficinatecnica@pego.org, pasado este periodo no se tendrá en cuenta ninguna solicitud. Para cualquier aclaración llamen al teléfono del Ayuntamiento 96 557 00 11.

  1. Documentos adjuntos.

 

Publicat en: