noticies noticies

El president de la Generalitat posa d’exemple a Coopego com a futur de l’agricultura valenciana

Ximo Puig ha conegut les instal·lacions de la cooperativa valenciana i també s’ha interessat per la situació del polígon industrial

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha estat este matí a Pego. En la seua visita ha conegut les instal·lacions de Coopego de la mà de l’alcalde, Enrique Moll. Al llarg del recorregut que ha fet per la cooperativa de cítrics, el president ha vist quin és el tractament que se li dóna a les tatonges des de la recepció fins a la preparació per a la venda.

El president de Coopego, Pepe Pastor, i el director de Green Fruits, Jaime Torres, han explicat a Ximo Puig tots els detalls del procés i l’evolució del model cooperatiu. En el seu recorregut el president ha saludat i felicitat per la seua feina a les trebalalladores de Coopego. Així mateix, també ha pogut tastar el suc de taronja elaborat amb les varietats que processa la cooperativa.

En acabant, el president de la Generalitat Valenciana ha volgut agrair la visita i ha posat a Coopego com a l’exemple de “per on ha d’anar el futur de la indústria agroalimentària valenciana amb eixa capacitat de treballar junts i cooperar, ser capaços de modernitzar-nos adequament en un mercat extraordinàriament competitu”. Per a Ximo Puig “nosaltres tenim un gran actiu que és el producte, d’extraordinària qualitat, però que té una competència ferotge”.

Per al president de la Generalitat és fonamental que este projecte que encapçala Pego “garantisca als llauradors els recursos necessaris per a viure amb dignitat perquè si això no és possible el que estarà en perill serà l’agricultura valenciana”.

A més de visitar la cooperativa, el president de la Generalitat també s’ha interessat per la situació del polígon industrial. Acompanyat de l’alcalde, Ximo Puig ha escoltat les explicacions del regidor de Promoció Econòmica, Ricardo Sendra, qui li ha comentat les necessitats que té esta zona per a poder rebre un impuls i millorar l’economia de Pego.

En la visita del president de la Generalitat també han estat presents les regidores de Cultura, Laura Castellà, la de Serveis Socials, Merxe Bolta, i la de Sanitat, Alicia Siscar.

 

Publicat en: