noticies noticies

Pego ajorna les Falles d’enguany a 2021

Reunits en sessió telemàtica les Presidentes i Presidents de les tres Comissions falleres del poble de Pego, per valorar els condicionants de la celebració de l’exercici faller de 2020. S’acorda per unanimitat L’APLAÇAMENT DE LA CELEBRACIÓ DE LES FALLES DE 2020 A L’EXERCICI FALLER DE 2021, en la seva data habitual del 15 al 19 de març.

Les Presidentes i els Presidents s’han reunit telemàticament també amb el responsable de Falles de l’Ajuntament de Pego, el regidor Juan José Arbona Escrivà, per tal d’estar coordinats.

Aquesta decisió es pren després de valorar que les dates proposades amb anterioritat per a un possible aplaçament, els mesos de setembre i octubre, no aporten confiança per la possibilitat d’un nou rebrot del virus per eixes dates. I per tant, dificulten la contractació segura de tot el que es necessita per a celebrar les Falles.

És sobretot per aquest motiu i per la dificultat d’afrontar l’exercici 2021, amb la parada de l’economia que ha suposat per a tots els sectors el confinament per paralitzar l’extensió del virus, el que ens porta a prendre esta decisió.

L’EXERCICI FALLER DE 2021 ES REALITZARÀ MANTENINT TOTS ELS CÀRRECS DE L’ANY 2020, i es plantaran els monuments que no van poder eixir al carrer en març de 2020.

Aquesta decisió es pren amb responsabilitat, prioritzant sempre la salut de la població, sent conscients de la dificultat econòmica que pot esdevenir aquesta crisi sanitària. Per això, el col·lectiu faller del nostre poble continuarem treballant de valent aquest any perquè les Falles de 2021 puguen celebrar tots els actes dins de la nova normalitat que fixarà el desconfinament. Continuem amb esperança, lluitant per continuar la nostra festa.

SALUT i per unes MOLT BONES FALLES 2021!!!

 

Publicat en: