noticies noticies

Les instal·lacions esportives no obriran fins a setembre i no hi haurà Escola d’estiu

Havent analitzat amb deteniment la situació que estem vivint, la Regidoria d’Esports ha decidit que fins setembre no s’obriran les instal·lacions esportives ja que les competicions previstes han quedat suspeses per les federacions corresponent o per la comarca, com a conseqüència de la crisi sanitària del COVID-19. Segons ha explicat el regidor de l’àrea, Raül Tamarit, “esta mesura afecta a la Trilladora (part de la pista esportiva), esquaix, camp de futbol Cervantes, pista roja, pavelló cobert, pista d’atletisme i camp de futbol del Pujol, piscina coberta i pavelló de l’institut vell“. 

Les instal·lacions estan tancades al públic però els treballadors estan arreglant desperfectes i millorant coses de les instal·lacions per a setembre estar el més adequat possible a totes les mesures que s’hagen de prendre per garantir la seguretat dels esportistes i els usuaris. En setembre es garantirà poder fer l’activitat esportiva de la millor manera possible i sempre estarem en contacte amb els clubs i les associacions que utilitzen estes instal·lacions a fi de que les mesures que es prenguen siguen les adequades per a tots. 

Xiquets sempre en contacte

Atenent a esta situació, no es realitzarà l’Escola d’estiu enguany. Segons Tamarit “al tractar-se d’una escola d’estiu de tipus esportiu, els xiquets sempre estan en contacte els uns amb els altres i hem trobat que la millor decisió és no organitzar-la“. 

Esperem en setembre reprendre totes les activitats i poder continuar donant servei esportiu al poble i als esportistes. 

Continuem creient en l’esport i animem a fer que no pareu, ja que es pot practicar esport de moltes maneres. Vida Saludable. 

 

Publicat en: