noticies noticies

Els joves pegolins poden ser ambaixadors de la Unió Europea

Arrenca el VIII Cicle del ‘Diàleg de la Unió Europea amb Joventut’, una iniciativa de la Unió Europea destinada a generar processos participatius entre polítiques públiques i joves per millorar el disseny, la implementació i l avaluació de les polítiques públiques en qualsevol àmbit territorial.

El VIII Cicle, que s’allargarà del 2020 de juliol al 2021 de desembre, té com a títol ‘Europa per a joves – Joves per Europa: Espai de Democràcia i Participació ‘, buscarà reforçar la participació i l’autonomia democràtica dels joves a més d’oferir espais dedicats a la joventut, tal com estableix l’Objectiu Jove núm. 9 de l’Estratègia Europea de la Joventut.

Per això s’obri la convocatòria per formar les noves Ambaixades de Diàleg amb Joves que participaran en el VIII Cicle d’aquest projecte europeu. L’objectiu és garantir que els joves d’entre 14 i 29 anys s’impliquen en aquest procés, de manera que en cada comunitat autònoma i ciutat hi hagi espais que promoguen la iniciativa dialogant amb el jovent. Les ambaixades s’encarreguen de coordinar la implementació de les accions del cicle, animant a participar altres joves, entitats juvenils i institucions.

Per apuntar-se és necessari omplir aquest formulari abans del diumenge 16 d’agost a les 23:59 h. La selecció es realitzarà en un conjunt de criteris objectius que permetin formar les ambaixades amb les persones més motivades i qualificades.


Trobareu tota la informació per participar en aquesta interessant iniciativa, al web de Diàleg amb Joventut i a les xarxes socials: #DiálogoJuventud #EUYouthDialogue.

 

Publicat en: