noticies noticies

Anunci per a la contractació de la campanya «novembre gastronòmic: jornades #arròsdepego i ruta de la tapa de Pego Tapego»

La campanya tindrà una duració d’un mes aproximadament a contar des del 9 de novembre fins el 29 de novembre ambdós inclosos.

Per tal de donar-li difusió a l’esmentada campanya es creu convenient des de la regidoria fer les següents insercions publicitàries:

Lot 1 – Difusió de la noticia així com del cartell de la campanya en un banner lateral o superior de 300×250 px + publicació de notes de premsa i article propi en un periòdic d’àmbit comarcal.

Lot 2 – Difusió de la noticia així com del cartell de la campanya en les dimensions 1/4 de pàgina per cada event en un periòdic escrit de tirada comarcal i de distribució setmanal, hi haurà 2 insercions així com estarà publicada la noticia en la plataforma web.

Lot 3 – Difusió de la noticia així com el cartell de la campanya en un periòdic escrit d’àmbit provincial i de distribució diària i un anunci de 4×2.

Lot 4 – Difusió de la notícia així com el cartell de la campanya en un periòdic digital d’àmbit autonòmic amb poble-reportatge, xarxes socials i retargeting display de 300×600 px.

Lot 5 – Difusió de la noticia així com d’una cunya publicitària d’un minut de durada cada cunya amb un total de 30 cunyes en la campanya en una ràdio d’àmbit comarcal

Lot 6 – Difusió de la noticia així com del cartell de la campanya en un banner lateral o superior de 300×300 px en un periòdic d’àmbit autonòmic.

Lote 7 – Difusió de la noticia així com del cartell de la campanya en les dimensions 1/2 de pàgina per cada event en un periòdic escrit de tirada comarcal.

Lot 8 – Difusió de la noticia així com del cartell de la campanya en un banner lateral o superior de 300×300 px + publicació de notes de premsa i article propi en un periòdic d’àmbit comarcal.

Hi ha fins el 29 d’octubre per presentar el pressupost de la campanya en el registre d’entrada de l’Ajuntament de Pego. Seran seleccionades les ofertes més econòmiques de cadascuna de les opcions sol·licitades.

 

Publicat en: