noticies noticies

Els comerciants de Pego miren a la cara als clients en la nova campanya per a promocionar el comerç local

La Regidoria de Foment Econòmic de l’Ajuntament de Pego i Creama Pego han llançat un video per a promocionar el comerç del poble en què són protagonistes els mateixos comerciants. Amb el missatge “Comerç de Pego, el que et mira a la cara” esta nova campanya “vol posar en valor allò que diferencia el nostre comerç local d’altres hàbits de compra en grans multinacionals en un any tan difícil per a este sector a causa de la pandèmia”, ha explicat el regidor de l’àrea, Ricardo Sendra.

En cap altre lloc com en el comerç local tens un tracte tan pròxim, tan atent, tant de mirar-te als ulls”, ha afegit l’edil, qui ha assenyalat també que “hem buscat que es vegen representades diferents clases de clients creant situacions quotidianes de qualsevol persona: un naixement, unes oposicions, una malaltia…”.

Setmana del Black Friday

El video es llança en la setmana del Black Friday precisament per a fer vore a la ciutadania la importància de comprar de proximitat en estes dates tan comercials. “Esta setmana és important per al comerç perquè hi ha molta gent que està acostumant-se a comprar ara regals de Nadal i Reis i moltes més coses i volem fomentar que ho facen en el comerç local”.

Per a buscar una representació general del teixit comercial de Pego, els comerciants que han participat han sigut un forner, una tenda multiservei, una immobiliària, un restaurant, una tenda de cosmètica natural i una floristeria. Al respecte, el regidor ha volgut destacar “la implicació dels participants en el video, que han col·laborat des del primer moment per a que fora possible”.

La realització d’este video ha sigut possible gràcies a una subvenció de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana.

 

Publicat en: