noticies noticies

En marxa la vacunació contra la Covid-19 a la residència Sant Joan de Déu

Esta setmana, entre el dimarts 29 i el dimecres 30, es vacunarà contra la Covid-19 a la seixantena de persones de la residència de majors Sant Joan de Déu de Pego. D’esta manera, este centre geriàtric és dels tres primers en què es comença la vacunació a la Marina Alta juntament amb un de Pedreguer i un de Xàbia.

En total, a la residència Sant Joan de Déu de Pego es vacunarà a uns 34 residents i a 25 treballadors. Cal destacar que ara per ara en este centre no hi hagut casos de Covid-19 des de que començara la pandèmia.

Al respecte, l’alcalde de Pego, Enrique Moll, ha afirmat que “estem molt contents de que la residència siga una de les primeres de la comarca en rebre les vacunes; esperem de veritat que este siga el començament del final d’esta pandèmia que està afectant tant a les nostres vides, tant al nostre poble com en tot el món”.

A més, l’alcalde ha volgut aprofitar per a felicitar les treballadores de la residència “per la faena tan bona que han fet durant estos mesos, que han sigut molt durs”.

 

Publicat en: