noticies noticies

Bases i normes de la gimcana amb motiu del Dia de la Dona


Estem vivint uns temps molt complicats i volem que així i tot els més menuts de casa visquen un dia diferent, divertit i constructiu. Per aquesta raó hem pensat en celebrar aquesta data tan assenyalada, el Dia de la Dona, amb una gimcana pels carrers del nostre poble, que a més de fer-los gaudir d’un matí diferent, els ajude a aprendre tot allò sobre les dones referents del nostre municipi.

Abans de començar…

¿En qué consistirà la gimcana?

La gimcana consistirà en superar 7 parades que vos permeten accedir al detall de participació i una última parada que vos explicarà com participar en el concurs que vos farà guanyadors del primer o segon premi en cas de resultar ser els més votats.

Per començar-la, ens reunirem tots els participants i les autoritats en la Plaça de l’Ajuntament a fi de facilitar-vos la explicació del procediment de la gimcana, una bossa en la que dispondreu de algunes pistes que seran necessàries per al bon desenvolupament de la mateixa i un passaport que vos assegurarà el haver superat totes les parades necessàries per poder optar als premis.

Per evitar aglomeracions, cadascuna de les famílies participants començarà per una parada diferent. En cada una de les parades vos proporcionarem informació, a través d’un codi QR sobre una de les moltes dones que mereixen ser reconegudes per tot allò que han aconseguit al llarg de la seua vida i vos farem una pregunta sobre la mateixa amb l’objectiu de poder trobar la següent parada. Però no es preocupeu per la dificultat de la mateixa, ja que es en este moment quan haureu de tirar mà de les pistes que vos haurem facilitat en la bossa a l’inici de la gimcana.

Objectiu i premis de la gimcana

La finalitat d’aquesta gimcana és passar una estona divertida i instructiva, per això no es premiarà a qui acabe en el menor temps possible, sinó a qui haja superat les 7 parades o les 8 en cas de voler accedir als premis grossos.

Tots els participants que completen les 7 parades de la gimcana obtindran un obsequi facilitat per l’ Ajuntament de Pego.

A més, cap la possibilitat que totes aquelles famílies que acaben aquestes set parades de la gimcana participen en la octava i última parada. Aquella en la que es facilitaran les normes i bases de participació per al concurs en el que hi ha en joc dos premis grossos:

1er Premi Una Tablet

2on Premi Un cercle de llum led

Patrocina: Tramuntanet i Sunsionet.v

 

Publicat en: