noticies noticies

L’AJUNTAMENT DE PEGO CONVOCA LES AJUDES PARÈNTESI DEL PLA RESISTIR

L’Ajuntament de Pego ha aprovat les bases de la convocatòria de les ajudes Parèntesi (Pla Resistir) dirigides a persones autònomes i microempreses locals.

Les bases de les ajudes s’han publicat en la web de l’Ajuntament de Pego i en la seu electrònica on és podran sol·licitar telemàticament a través del tràmit que s’habilitat per a la sol·licitud d’Ajudes Parèntesi de la mateixa seu. El període de sol·licitud és de 15 dies hàbils  a partir del dia 23 de març fins el dia 14 ‘abril.

El pla destinarà per al municipi 290.389 euros per a autònoms i microempreses dels sectors més afectats per la crisi de la COVID-19. L’Ajuntament aportarà un 15% del total, el 62,5% l’aportarà la Generalitat Valenciana i es completarà amb el 22’5% amb el qual contribuirà la Diputació Provincial.

El programa consisteix en una ajuda directa de 2.000 euros per cada autònom o microempresa, que s’incrementarà en 200 euros per treballador amb un màxim de 10 treballadors.

L’activitat econòmica ha de ser desenvolupada per una persona autònoma o microempresa amb un màxim de 10 persones treballadores, que estiguen donats d’alta en el règim de la Seguretat Social i en l’Agència Estatal d’Administració Tributària a data 31 de desembre de 2020. També han de desenvolupar l’activitat en el municipi i estar donats d’alta en algun dels CNAE establerts en l’Annex I de la convocatòria: comerç al detall de productes en llocs de venda i en mercats ambulants, hotels i allotjaments turístics, càmpings i aparcaments de caravanes, restaurants i llocs de menjar, provisió de menjars preparats per a esdeveniments, i establiments de begudes. A més, també contempla altres activitats com les d’exhibició cinematogràfica, agències de viatges, operadors turístics, altres serveis de reserves, organització de convencions i fires, arts escèniques i activitats auxiliars, gestió de sales d’espectacles, gestió d’instal·lacions esportives, activitats dels clubs esportius, gimnasos i altres activitats esportives, activitats dels parcs d’atraccions, entre altres activitats recreatives i d’entreteniment.

S’admetran les despeses realitzades segons les bases des de l’1 d’abril de 2020 i fins el dia de la presentació de la sol·licitud per a l’obtenció de l’ajuda.

Les despeses i la seua justificació no podran haver estat presentades per a l’obtenció i justifcació d’altres ajudes públiques.

Per a quasevol consulta podeu posar-se en contacte amb Creama Pego adl-pego@creama.org, Tel 965571255

 

Publicat en: