noticies noticies

Concurs de fotografia per a joves d’11 a 16 anys

Des de la Regidoria de Cultura apostem per una cultura sostenible a tots els nivells, per aquest motiu, dins dels actes per celebrar el dia internacional dels museus, llancem un certamen fotogràfic que tindrà per lema l’ODS 15, on relacionem el nostre museu etnològic dedicat al conreu tradicional de l’arròs, i la conservació de l’espai natural de la marjal.

Temàtica:

ODS 15. Vida d’ecosistemes terrestres

Promoure l’ús sostenible dels ecosistemes terrestres, lluitar contra la desertificació, aturar i invertir la degradació de les terres i frenar la pèrdua de la diversitat biològica.

Vetllar per la conservació, el restabliment i l’ús sostenible dels ecosistemes terrestres i els ecosistemes interiors d’aigua dolça. Promoure la gestió sostenible de tots els tipus de boscos, posar fi a la desforestació i incrementar el repoblament i la reforestació. Lluitar contra la desertificació. Vetllar per la conservació dels ecosistemes muntanyencs. Adoptar mesures per reduir la degradació dels hàbitats naturals, i protegir les espècies amenaçades. Promoure la participació justa i equitativa en els beneficis que es derivin de la utilització dels recursos genètics. Adoptar mesures urgents per posar fi a la caça furtiva i el tràfic d’espècies protegides de flora i fauna. Adoptar mesures per prevenir la introducció d’espècies exòtiques invasores.

Edats: d’11 a 16 anys.

Termini: Podeu enviar les vostres fotos al correu museus@pego.org fins dissabte 15 de maig, juntament amb el vostre nom, edat, col·legi i telèfon de contacte

Les vostres fotos les exposarem a la Casa de Cultura del 18 al 21 de maig amb motiu de la celebració del dia internacional dels museus.

 

Publicat en: