noticies noticies

Anunci per a la contractació de les Jornades de l’arròs Bomba i Bombó de Pego 2021

La campanya tindrà una duració d’uns deu dies aproximadament a contar des del 18 de juny fins al 30 de juny ambdós inclosos.

Per tal de donar-li difusió a l’esmentada campanya es creu convenient des de la regidoria fer les següents insercions publicitàries:

Lot 1 – Difusió de la notícia així com del cartell de la campanya en un bàner lateral o superior i publicació de notes de premsa, cartell i article propi en un periòdic d’àmbit digital

Lot 2 – Difusió de la notícia així com del cartell de la campanya en les dimensions 1/4 de pàgina per cada esdeveniment en un periòdic escrit de tirada comarcal i de distribució setmanal, hi haurà 2 insercions així com estarà publicada la notícia en la plataforma web.

Lot 3 – Difusió de la notícia així com d’una falca publicitària d’un minut de durada cada falca amb un total de 30 falques en la campanya en una ràdio d’àmbit comarcal així com incloure una entrevista.

Lot 4- Difusió de la notícia així com del cartell de la campanya en les dimensions 1/4 de pàgina per cada esdeveniment en un periòdic escrit de tirada autonòmica i de distribució diària, hi haurà 2 insercions així com estarà publicada la notícia en la plataforma web.

Hi ha fins al 17 de juny de 2021 per presentar el pressupost de la campanya en el registre d’entrada de l’Ajuntament de Pego. Seran seleccionades les ofertes més econòmiques de cadascuna de les opcions sol·licitades.

 

Publicat en: