noticies noticies

Autorització per a la vacunació de menors de 16 anys

A continuació teniu el document que heu d’omplir per a la vacunació contra la Covid-19 de persones menors de 16 anys per si no van acompanyats. En cas que no pugueu imprimir-lo, a l’ajuntament podeu demanar-lo i vos el donaran.

I vos recordem la següent informació:

• La citació per a la vacunació es realitzarà mitjançant SMS o cridada telefònica al telèfon de referència que conste en el Sistema d’Informació Poblacional (SIP) -Targeta Sanitària.

• Les persones menors de 16 anys (que no els hagen complit) hauran d’acudir a centre de vacunació acompanyades de la seua mare / pare / tutor o bé aportar una autorització de vacunació (la teniu baix per a descarregar-la). Els més grans podran acudir sense acompanyants. En cap cas serà necessària la signatura d’un consentiment informat per a la vacunació.

• D’acord amb la fitxa tècnica de cada vacuna, només poden administrar-se a partir dels 12 anys complis, per la qual cosa haurà d’esperar a l’acompliment d’aquesta edat per a la vacunació.

 

Publicat en: