noticies noticies

L’Ajuntament de Pego incorpora huit nous treballadors a través dels programes d’ocupació de Labora

S’han contractat tres persones a través del programa Empuju i altres cinc a través del programa Ecovid

Huit persones aturades s’han incorporat el passat mes de desembre a diferents àrees de l’Ajuntament de Pego gràcies als programes d’ocupació del Servei Valencià d’Ocupació i Formació de la Generalitat Valenciana (Labora).

D’una banda, a través del programa Empuju 2021/22 per a la contractació de persones desocupades menors de 30 anys per entitats locals de la Comunitat Valenciana, en el marc del Programa operatiu del Fons Social Europeu 2014-2020 de la Comunitat Valenciana, l’Ajuntament de Pego ha rebut ajudes que han permés la contractació de tres persones desocupades menors de 30 anys. Es tracta de dos auxiliars administratius que prestaran els serveis en l’Agència de Desenvolupament Local i en altres departaments de l’Ajuntament reforçant l’atenció al públic i acomplint tasques administratives; i també un peó de jardineria que realitzarà funcions de conservació i manteniment de jardins i parcs públics. La durada d’estes contractacions serà de 12 mesos i l’import rebut en aquesta subvenció és de 61.248,33 euros.

Pel que fa a la resta de contractacions, s’han realitzat a través del programa Ecovid 2021/22 per a la contractació de cinc persones desocupades d’almenys 30 anys per entitats locals de la Comunitat Valenciana, en el marc del Programa Operatiu del Fons Social Europeu 2014-2020 de la Comunitat Valenciana (Avalem Experiència Plus). Es tracta d’una auxiliar administrativa per a treballar en la Residència de la Tercera Edat de Pego, un conserge per aconseguir un reforç al personal de les escoles, una netejadora per a augmentar l’equip de neteja de l’Ajuntament, un periodista per desenvolupar tasques relacionades amb la informació relacionada amb la Covid i d’altres d’interés general, així com un tècnic d’infantil per tal de reforçar l’equip de l’Escoleta Municipal Infantil ‘La Trilladora’.

Aquest és un programa dut a terme amb col·laboració de corporacions locals de la Comunitat Valenciana, de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball a través de la Generalitat Valenciana, Labora, Servei Valencià d’Ocupació i Formació: Empuju 2021. És finançat amb fons procedents del Servicio Público de Empleo Estatal SEPE. L’import rebut en aquesta subvenció és de 108.619,11 euros.

Aquestes cinc contractacions s’han dut a terme durant aquest mes de desembre de 2021 i tindran una durada de 12 mesos.

 

Publicat en: