noticies noticies

Pego aposta per un polígon industrial més connectat i segur

L’Ajuntament inverteix 198.410,87 euros per a implementar fibra òptica, càmeres de seguretat i hidrants

El projecte està subvencionat per l’Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial (Ivace)

Polígon industrial de Pego.

Més seguretat i millor connexió a la xarxa, eixos són els objectius de les millores que s’estan duent a terme des de l’Ajuntament de Pego en el polígon industrial del municipi. Es tracta d’una actuació que inclou tres parts. La primera d’elles és la implementació de la fibra òptica en tot el recinte industrial, per facilitar una millor connectivitat a la xarxa per a les empreses instal·lades a la zona.

La segona millora serà la instal·lació d’un total de 10 càmeres de seguretat col·locades en punts estratègics de la zona industrial. Totes elles estaran en permanent connexió amb la Policia Local, “l’objectiu és que en tot moment els agents de seguretat tinguen vigilada tota la zona, aconseguir que les empreses de la zona se senten més segures”, apunta la regidora d’Urbanisme, Laura Castellà.

Per últim, en aquesta línia de millores de seguretat, també s’està instal·lant un total de 9 hidrants soterrats. Es busca facilitar el treball als bombers en un possible incendi, “com més punts tinguen a la seua disposició, millor perquè puguen treballar amb major agilitat”, remarca l’edil.

El muntant d’esta actuació és de 198.410,87 euros i està subvencionada íntegrament per l’Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial (Ivace). Les obres del polígon s’inclouen també en el llistat de millores del projecte Avancem posat en marxa per l’Ajuntament.

Actuació inclosa al programa Avancem.

 

Publicat en: