noticies noticies

Pego dona un impuls al turisme d’autocaravanes amb la construcció d’una zona d’aparcament

La nova instal·lació se situarà al passeig Michel i podrà albergar fins a set vehicles d’aquest tipus al mateix temps

Operaris treballant al passeig Michel.

Pego vol ampliar el seu ventall d’oferta turística i ha decidit donar un impuls a aquell que arriba en autocaravana. Per tal d’aconseguir-ho l’Ajuntament està construint una zona d’aparcament i descans per a aquest tipus de vehicles. L’espai escollit es troba al passeig Michel, una zona amplia i de fàcil accés pels conductors.

El nou recinte tindrà un total de set places d’aparcament i comptarà amb servici de càrrega de bateries, així com per a carregar depòsits d’aigua. La zona, a més, estarà connectada a la xarxa de clavegueram perquè es puguen buidar els sanejaments. “Es contarà amb tot el necessari per a prestar el servici bàsic d’aquest tipus d’àrees per a poder descansar. Cal remarcar que no es tracta d’una zona de pernoctació”, explica la regidora d’Urbanisme, Laura Castellà.

El pressupost d’aquesta nova instal·lació, actualment en construcció, és de 48.079 euros, i és finançada per la Diputació d’Alacant, a través del ‘Plan Más Cerca’. “Amb esta actuació intentem obrir més el ventall d’ofertes turístiques i apostem per una altra forma de viatjar”, apunta el regidor de Turisme, Ricardo Sendra. Respecte a la ubicació, l’edil remarca que s’ha optat pel passeig Michel “perquè és una zona de fàcil accés dins del cas urbà, a tan sols cinc minuts a peu del centre del poble. La idea és que la gent visite el nostre entorn natural, però també el nostre nucli urbà, que conega Pego, la seua gent i la seua gastronomia”.

Operaris treballant a la zona on s’ubicarà l’aparcament d’autocaravanes.

 

Publicat en: