noticies noticies

Pego recupera la zona recreativa de la Penya del Gat

El nou espai d’oci compta amb una zona de pícnic i una àrea de jocs infantils amb diversos gronxadors

Nou espai recreatiu a la zona de la Penya del Gat.

Pego segueix recuperant espais per a les persones. Una de les últimes actuacions emmarcades en aquesta línia és la rehabilitació de la zona recreativa de la Penya del Gat. Un espai on retrobar-se amb la naturalesa sense eixir del nucli urbà, ja que aquesta zona d’oci està situada en un parc on manen moreres i oliveres.

Les millores, que formen part de la sèrie de projectes englobats a la proposta Avancem, han consistit en la recuperació de diversos berenadors i la instal·lació d’altres nous (en total l’espai comptarà amb quatre); i tres gronxadors, situats en una zona pavimentada amb cautxú. S’han col·locat també cinc bancs per a descansar i contemplar les vistes de l’entorn natural que envolta la zona; i s’ha instal·lat il·luminació LED. Tot envoltat de zona verda, amb moreres, olivers i altres tipus de vegetació, algunes d’elles plantades expressament per a donar ombra a tot l’espai recreatiu. L’àrea, a més té accessos adaptats per a les persones amb mobilitat reduïda.

Nou espai recreatiu a la zona de la Penya del Gat.

El cost d’aquest projecte de recuperació de la zona recreativa de la Penya del Gat és de 48.330,81 euros, que han estat sufragats íntegrament per l’Ajuntament de Pego. ‘L’objectiu d’aquest equip de govern és recuperar espais per a les persones, el de la Penya del Gat és un gran exemple, ja que s’ha convertit en una zona molt més amable on poder passar junts a amics o familiars una jornada en un entorn rodejat de naturalesa, a l’aire lliure i sense haver d’eixir del poble”, remarca la regidora d’Urbanisme, Laura Castellà.

Cal recordar que l’edat d’us recomanada d’aquest nou espai recreatiu és de més de 4 anys; els menors de 3 anys han d’anar acompanyats per un adult. Els majors d’edat no poden utilitzar els jocs. A més, queda prohibit l’entrada a la zona recreativa d’animals ni vehicles, així com patinets i bicicletes. També està prohibit fumar en aquesta zona.

Programa Avancem.

 

Publicat en: