noticies noticies

L’alcalde ix al carrer per a millorar Pego juntament amb els veïns i veïnes

L’equip de govern inicia una campanya per a conéixer de primera mà les inquietuds dels pegolins i pegolines i resoldre els seus problemes

Saber de primera mà què necessiten els pegolins i pegolines. Eixe és l’objectiu de la nova campanya que ha posat en marxa l’Ajuntament de Pego, ‘Parla amb l’alcalde, t’espera al carrer’. Una iniciativa amb la qual l’equip de govern pretén apropar el treball de l’Ajuntament fins als seus carrers, conéixer les inquietuds dels veïns i veïnes, recopilar propostes i intentar resoldre totes les problemàtiques del dia a dia per a millorar el seu entorn pròxim.

A partir de la pròxima setmana es fixaran periòdicament cites amb les quals l’alcalde, Enrique moll, així com altres membres de l’executiu, seuran al carrer amb els veïns, cada vegada en un punt diferent del poble. “Els encontres serviran per a explicar el treball que s’està desenvolupant dia a dia al consistori, els projectes que estan en marxa, les propostes de futur; i també per conéixer aquelles coses que preocupen als veïns, que necessiten i proposar tota classe d’iniciatives, de qualsevol departament. En definitiva es tracta d’aconseguir que l’Ajuntament siga molt més proper i que els veïns i veïnes es senten part activa”, explica el primer edil.

El primer dels encontres serà amb els veïns del carrer Llavador el pròxim dimecres 16 de febrer. Posteriorment s’aniran fixant al calendari altres reunions amb pegolins i pegolines d’altres carrers. “En definitiva és una forma d’ampliar el servici d’atenció als veïns i veïnes que es realitza diàriament a les dependències municipals, traslladant-ho en aquest cas als carrers, a les seues cases”, conclou Moll.

 

Publicat en: