noticies noticies

Pego millora l’oficina d’assistència al ciutadà (OAC)

L’actuació consisteix en la millora de l’espai i organització de la planta baixa de l’edifici de l’Ajuntament amb un cost de 48.394,71 euros, finançats parcialment per la Generalitat

Nova entrada d’accés a l’edifici de l’Ajuntament de Pego.

Pego millora l’oficina d’assistència en matèria de registres, és a dir, l’oficina d’atenció al ciutadà (OAC). Es tracta d’una obra que s’ha dut a terme a la planta baixa de l’edifici de l’Ajuntament per a reorganitzar i millorar l’actuació als servicis que es presten al ciutadà (registres, empadronament i atenció al ciutadà).

En aquest projecte s’ha tingut en conter l’aprofitament d’espais i de llum; s’ha dotat, a més, d’una instal·lació funcional versàtil pel treball del personal de l’Ajuntament. També s’ha habilitat una nova entrada, un accés lateral (baix dels porxos), “a la zona coberta, on s’evita que la gent espere en perill pel pas de vehicles si estan esperant fora de l’edifici, en definitiva, un espai més segur”, explica la regidora d’Urbanisme, Laura Castellà. Pel que fa a l’altra porta, la que dona entrada a l’edifici des de la plaça, “es reservarà per a esdeveniments de protocol”, indica la regidora.

Millores a l’espai d’atenció al ciutadà, situat a la planta baixa de l’edifici de l’Ajuntament.

Els treballs de millora, la rehabilitació, ja han finalitzat, encara que no hi ha data determinada perquè torne a la dependència municipal el personal que presta el servici. Actualment estan ubicats a l’edifici de la Cambra Agrària, una altra sede de l’Ajuntament que està situada a tan sols uns metres de l’edifici principal. “Encara s’han d’acabar alguns detalls tècnics com ordenar el mobiliari o habilitar la connexió a servidors”, apunta la regidora d’Urbanisme.

El muntant de les obres és de 48.394,71 euros, dels quals el 45% del total està subvencionat per la Generalitat Valenciana. La resta ho finança l’Ajuntament de Pego. Una actuació que s’inclou al projecte Avancem.

 

Publicat en: