noticies noticies

Pego organitza un curs per a mostrar a les empreses locals el procés de licitació pública

Les classes, a les quals s’han d’apuntar amb inscripció prèvia, s’impartiran els dies 4, 6, 11 i 20 d’abril a les instal·lacions de Creama

L’Ajuntament de Pego, a través del departament de Creama Pego, ha organitzat un curs per a aprendre a participar en les licitacions públiques de béns i serveis. Es tracta d’una proposta dirigida, principalment, a totes les xicotetes i mitjanes empreses, “l’objectiu és que els empresaris del poble tinguen l’oportunitat de conéixer com funciona el procés de licitació pública per a fomentar, així, la transparència i la concurrència de les empreses pegolines a les licitacions”, apunta el regidor de Comerç, Promoció Econòmica i Creama, Ricardo Sendra.

La programació del curs consta de ponències, debats, anàlisi i resolució de diferents casos pràctics. Els docents, a més, aportaran la seua experiència i facilitaran una àmplia visió sobre el funcionament del procés de licitació i la posterior execució del contracte.

El curs, totalment gratuït, constarà de dotze hores, dividit en quatre sessions de tres hores cadascuna. Tindrà lloc els dies 4, 6, 11 i 20 d’abril de 18 a 21 hores a l’aula de Creama Pego. Es requereix inscripció prèvia perquè les places són limitades.

Inscripcions al correu adl-pego@creama.org o al telèfon 96 557 12 55

 

Publicat en: