noticies noticies

Pego aposta per l’educació viària dels xiquets i xiquetes

El consistori construirà un parc especialitzat en aquesta matèria perquè els menors aprenguen les normes de conducció

L’Ajuntament de Pego vol que els xiquets i xiquetes del municipi aprenguen sobre seguretat viària. Per això es construirà un parc dedicat a l’educació viària. Es tracta d’una rèplica reduïda de la via urbana que compta amb tots els elements propis: senyals, semàfors, passos de vianants, glorietes, illetes, tanques, etc. un espai lúdic-pràctic on xiquets i xiquetes es fan responsables de la seua conducta i comproven la importància de respectar les normes viales.

Els cursos estaran coordinats conjuntament entre l’Ajuntament de Pego i pels membres de la Policia Local, els quals s’encarregaran d’impartir les classes.

Aquest punt d’aprenentatge viari s’ubicarà a l’Avinguda Blasco Ibañez, al costat del Ceip Ambra. Les obres començaran en els pròxims dies i es preveu que el parc estiga preparat en dos mesos. El projecte té un cost de 158.881,69 euros, finançats íntegrament per l’Ajuntament de Pego.

“Creguem que és necessari que els nostres menuts i menudes sàpiguen de seguretat viària perquè poden evitar-se accidents. A més, ells i elles seran els conductors del futur i volem que en eixe futur predomine la conducció cívica per damunt de tot”, explica l’alcalde de Pego, Enrique Moll.

 

Publicat en: