noticies noticies

Pego envia de nou material de primera necessitat per a ajudar als afectats pel conflicte bèl·lic d’Ucraïna

El carregament ha estat recopilat a través de la gestió de Mans Unides, l’Associació de Comerciants, el grup Scouts Pego l’Ajuntament de Pego

Material recollit per les associacions i veïns del poble de Pego.

Pego continua mostrant la seua cara més solidària amb els afectats pel conflicte bèl·lic d’Ucraïna. El dimecres ix del municipi pegolí un nou camió amb productes de primera necessitat pels refugiats. Es tracta d’un comboi carregat de menjar instantani, material sanitari, bolquers i material per a xiquets i xiquetes, així com productes de neteja personal, entre d’altres.

La gestió per a aconseguir el nou carregament ha sigut a quatre bandes, han col·laborat conjuntament l’Ajuntament de Pego amb l’Associació de Comerciants, el grup Scouts Pego i Mans Unides; qui han tornat a comptar amb la solidaritat dels pegolins i pegolines.

De nou el carregament serà enviat a Wieliszew, municipi de Polònia, situat prop de la frontera d’Ucraïna; amb el qual es manté una estreta relació després de compartir diversos projectes internacionals de Storwazyszenie EMKA, programes europeus de Medi Ambient i Esports. Aquesta localitat ha rebut a milers de refugiats des que va començar el conflicte bèl·lic. De fet des del consistori de la ciutat polonesa han agraït l’ajuda solidària i han agraït al poble de Pego “l’ajuda que ens estan oferint, s’han format fortes relacions entre voluntaris de tota Europa”.

A més d’aquests enviaments, també s’està ajudant a mig centenar de persones refugiades, que han arribat a la localitat pegolina en les últimes setmanes.

Representants dels partits polítics locals i d’entitats i associacions de Pego que han col·laborat en la recollida de productes de primera necessitat.

 

Publicat en: